Speelgoed 3 jaar Venlo

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een 3-jarige? Vanaf deze leeftijd wordt het net iets makkelijker om speelgoed te kiezen. De leef- en speelwereld van 3-jarige kinderen bestaat uit fantasie en ontdekking! Hun inlevingsvermogen wordt alsmaar groter en ze willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Dit is vaak een uitdaging voor ouders! Gelukkig is er heel wat origineel en educatief speelgoed op de markt waar je kleuter naar hartenlust mee kan spelen.

logo speelgoedidee

In onze webshop vind je een grote keuze aan origineel speelgoed voor 3- en 4-jarigen. We zorgen voor een snelle levering in Venlo zodat jij je pakketje in een mum van tijd in huis hebt.

Speelgoed in Venlo met een grote plus!

Spelen is één van de belangrijkste activiteiten voor de ontwikkeling van een kind. Het zorgt ervoor dat ze op emotioneel, fysiek en mentaal vlak ten volle kunnen ontwikkelen. Het juiste speelgoed kiezen is dan ook belangrijk. We gaan voor onze online speelgoedwinkel in Venlo daarom steeds op zoek naar de laatste nieuwe trends die de motorische vaardigheden, het denkvermogen en de sociale ontwikkeling van onze 3-jarigen verbeteren zodat ze zich al spelend kunnen klaarstomen voor de basisschool. Kies net als heel wat andere ouders uit Venlo voor educatief en duurzaam speelgoed!

houten speelgoed {gemeente}

De voordelen van houten speelgoed 3 jaar

Houten speelgoed kent tal van voordelen ten opzichte van plastic speelgoed. Want er is niets erger dan zonder batterijen te vallen, nietwaar? Maar er zijn nog heel wat van andere redenen om voor natuurlijk speelgoed te kiezen!

Top 5 van het beste speelgoed voor 3-jarigen

Houten speelgoed 3 jaar. Maar welk speelgoed past nu het best bij je 3-jarige? Er gaat vanaf 3 jaar een nieuwe wereld open voor je kleuter. We geven je graag tips en inspiratie!

Rollenspel

Het liefste wat 3 jarigen doen is mama en papa imiteren. Heel wat speelgoed uit hun leeftijdscategorie is er dan ook op gericht om activiteiten van volwassenen na te bootsen. Denk aan werkbanken, hamertje tik, verkleedkleren, dokterskoffertjes, speelkeukens en winkeltjes.

Buitenspeelgoed

Naast rollenspel gaan peuters en kleuters van 3 jaar graag op verkenning. Dit doen ze liefst vanal al lopend en fietsend. Maar ook buitenspeelgoed zoals tuingerief, een grasmachine, een loopfiets en een kruiwagen spreken enorm tot de verbeelding van peuters. Het zet hen aan om te bewegen en te ravotten en je zult er ongetwijfeld mee scoren!

Bouwspeelgoed

Verder is ook bouwspeelgoed om de fijne motoriek mee te stimuleren een absolute hit. Denk aan bouwblokken, puzzels en knikkerbanen. Je zult merken dat ze steeds kleinere en moeilijkere constructies kunnen maken.

Gezelschapsspellen

Hou jij er als ouder van om gezelschapsspelletjes te spelen? Een 3-jarige begrijpt al eenvoudige spelregels! Samen kunnen jullie kaartspellen spelen. Gezelschapsspellen zijn perfect om de sociale skills van een kleuter te ontwikkelen. Je zal merken dat het houden aan de spelregels, delen en tegen verlies kunnen niet meteen evident voor hen is.

Tekenen en schilderen

3-jarige kinderen houden ervan om te tekenen en te schilderen. Het is immers goed voor de fijne motoriek én de creativiteit. Stilaan leren ze om echte figuren te tekenen. Kwalitatief tekenmateriaal hoeft niet duur te zijn. We hebben speciale potloden en krijtjes voor kleuters in onze webshop in Venlo.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek onze selectie origineel en uniek speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar!

De waardering van www.speelgoedidee.be bij WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 gebaseerd op 4 reviews.