Houten speelgoed Zuienkerke

Ben je op zoek naar een toffe winkel met houten speelgoed in Zuienkerke? In onze overzichtelijke webshop vind je een origineel aanbod aan houten speelgoed voor binnen én buiten. Houten speelgoed is niet alleen veilig om mee te spelen, het staat ook mooi in de speelkamer en in het interieur.  Houten treinen, houten fietsen, houten puzzels, … we hebben een ruim assortiment dat zelfs de allerkleinsten zal inspireren.

Houten speelgoed online kopen

logo speelgoedidee
houten speelgoed {gemeente}

We zijn gespecialiseerd in uniek speelgoed waar kinderen gek op zijn! Woon je in Zuienkerke en zoek je een winkel met duurzaam speelgoed? Dan bestel je in een mum van tijd het coolste en hippe houten speelgoed in onze online shop. We hechten veel belang aan natuurlijke en ecologische materialen die goed zijn voor onze planeet én voor de kinderen.

Het speelgoed is minder onderhevig aan trends en hypes en daarom blijft het een uitstekende investering. Zoek je inspiratie voor het perfecte verjaardagscadeau? Kijk dan zeker in onze collectie speelgoed en spellen. Bouwblokken, auto’s, rammelaars, bordspellen, houten blokken, … we hebben in onze webshop te Zuienkerke een een range speelgoed geselecteerd voor iedere leeftijd.

Houten loopfiets Simply

2 redenen om voor houten speelgoed te kiezen

Hetspeelgoed heeft een decoratieve meerwaarde

Houten speelgoed is veel mooier dan zijn plastic variant. Het speelgoed blendt dankzij zijn decoratieve meerwaarde perfect in je interieur. Ligt de woonkamer nog vol houten blokken? Dat is veel minder erg dan een berg plastic treinen met lichtjes en toeters.

Het is duurzamer dan plastic speelgoed

Heb je ooit al een peuter gezien die zijn lievelingsspeelgoed netjes weer in de doos legt? Wij ook niet. Meestal ligt het speelgoed verspreid over de woonkamer, tussen de kussens van de zetel of buiten in de tuin. We kunnen het ze eigenlijk niet verwijten, kinderen mogen immers spelen, en hoe meer hoe liever! Houten speelgoed doorstaat deze roekeloosheid van kinderen dan ook perfect.

 

De voordelen van houten speelgoed

Het speelgoed in hout kent tal van voordelen ten opzichte van plastic speelgoed. Want er is niets erger dan zonder batterijen te vallen, nietwaar? Maar er zijn nog heel wat van andere redenen om voor natuurlijk speelgoed te kiezen!

Kies nu via ons voor houten speelgoed

Houten speelgoed is veiliger dan plastic speelgoed

Kinderen spelen thuis bijna de ganse tijd, en met zoveel speelgoed in hun kleine handen wil je natuurlijk dat het vrij is van toxische materialen zoals BPA of giftige verf. Door hen te laten ravotten met natuurlijk speelgoed dat gemaakt is uit hout geef jij ook jezelf wat gemoedsrust.

Het stimuleert de fantasie van kinderen

De verbeeldingskracht van een kind is enorm groot. Een van de voordelen van houten speelgoed tegenover plastic speelgoed is dat het hun fantasie en creativiteit versterkt. Plastic speelgoed heeft misschien meer knopjes, lichtjes en geluiden, met houten speelgoed stimuleer je kinderen om er zelf iets van te maken.

Het speelgoed is ecologisch

Houten speelgoed is gemaakt uit hout en rubber, twee materialen die in de natuur voorkomen en daarom ook 100% recycleerbaar zijn. Plastic of PVC speelgoed is dat niet.

De waardering van www.speelgoedidee.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 4 reviews.