Houten loopfiets Spiere-Helkijn

Een loopfiets is een fiets met twee wielen en zonder pedalen. Met een loopfiets leren peuters om hun evenwicht te houden, en dit al vanaf de jonge leeftijd van 18 maanden. We hebben in onze webshop een ruim aanbod houten loopfietsen voor zowel jongens als meisjes en dat maakt ons dé specialist in Spiere-Helkijn en ver daarbuiten.

logo speelgoedidee

Houten speelgoed online kopen

Houten loopfietsen zijn fantastisch voor kinderen!
Je kent ze vast wel, de smalle fietsjes zonder pedalen waar peuters naar hartenlust mee kunnen ravotten. Al vanaf jonge leeftijd leren kinderen om ermee te balanceren en te sturen, waardoor de overgang naar een fiets met pedalen peanuts wordt. Een loopfiets is dan ook een prima investering. We leggen je graag uit waarom!
Om te leren fietsen moet je kunnen balanceren en trappen. Loopfietsen hebben geen pedalen en focussen dus op het leren balanceren waardoor het leerproces een stuk makkelijker wordt.

Vaak hebben kinderen die leren fietsen hebben met een loopfiets later zelfs geen zijwieltjes meer nodig. Ze staan vaak ook te popelen om sneller de overgang naar een gewone fiets te maken. Loopfietsjes ook een pak veiliger om mee te leren fietsen dan een fiets met zijwieltjes. De zadel zit lager tegen de grond waardoor de valpartijen minder erg zijn. Een loopfiets kan ook maar net zo snel rijden als je kind kan lopen. Let wel, wij adviseren steeds om ook bij een loopfiets een gepaste fietshelm aan te schaffen!

Neem een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog. We zorgen voor een snelle levering in Spiere-Helkijn en omstreken!

Daarom kies je voor een houten loopfiets

Een houten loopfiets is duurzaam. Dat is dan ook de reden waarom heel wat ouders vandaag kiezen voor een houten exemplaar. Wanneer de fiets versleten is kan het hout gerecycleerd worden. Daarnaast is een houten loopfiets veel lichter dan een metalen fiets. Hierdoor is hij voor een peuter super makkelijk om mee te manoeuvreren en om onder controle te houden. Maar dit maakt het ook voor ouders makkelijk om hem mee op uitstap te nemen of om hem te dragen wanneer de kleintjes moe zijn en er even genoeg van hebben. 

Tenslotte hebben houten loopfietsen vaak een cooler design dan metalen fietsjes. Ze zien er wat retro uit of ze zijn geschilderd in hippe kleuren waardoor ze je peuter meteen aanspreken!

Omdat wij een webshop zijn die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt verkopen wij uitsluitend houten loopfietsen. Ben je overtuigd van de voordelen van een houten loopfiets? We hebben een ruime keuze aan betaalbare houten loopfietsen die uitvoerig getest werden. Neem een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog. We zorgen voor een snelle levering in
Spiere-Helkijn en omstreken!

De voordelen van houten speelgoed

Houten speelgoed kent tal van voordelen ten opzichte van plastic speelgoed. Want er is niets erger dan zonder batterijen te vallen, nietwaar? Maar er zijn nog heel wat van andere redenen om voor natuurlijk speelgoed te kiezen!

De waardering van www.speelgoedidee.be bij WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 gebaseerd op 4 reviews.